CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, beraberindeki parti üyeleri ile birlikte Lâpseki Ziraat Odası Başkanı Cengiz Teoman’ı makamında ziyaret etti.

Lapseki Ziraat Odası Başkanı Cengiz Teoman, kendisini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette  İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç , İlçe Sekreteri Mustafa Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Selamsız, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Avcı Ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin yer aldı.

CHP Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Teoman, 28 bin nüfuslu Lapseki’de çok sayıda AVM ve marketler zinciri olduğunu ifade ederek küçük esnafın büyük ölçüde etkilendiğini belirtti. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette esnafın pandemi sürecinde yaşadığı zorluklar hakkında bir süre istişare edildi. Çözüm önerileri konuşuldu.
Ziyarette gerçekleşen konuşmaların ardından Lapseki Ziraat Odası Başkanı Cengiz Teoman, CHP Lapseki İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 
Tuğba Kulasoy