Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Üzen mesajında, "Ülkelerin gelişmişlik düzeyleri ancak kadına verilen değerle ölçülebilir. Kadınlarımız ve ürettiği değerler geleceği şekillendirdiği gibi güçlü bir ekonominin ve medeni bir toplumun da göstergesidir.
 
Başarılı, girişimci ve üreten nesillerde şüphesiz ki en önemli pay kadınlarımızındır. Kadınlara yapılan yatırım, geleceğe yapılan hayati bir yatırımdır. Kadınların başarıları ise kalkınmış ve müreffeh bir ülke olmamızın garantörüdür.
 
Toplumun sosyal ve ekonomik hayatta elde ettiği bütün başarılarda önemli roller üstlenen kadınlarımıza yönelik yaşanan şiddet ve dışlama ise kesinlikle kabul edilemez. Kadınlara karşı sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış bir beklentinin ötesinde insan olmanın gereğidir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Çanakkale Ticaret Borsası üyesi kadınlarımız olmak üzere hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizi eğiten, yetiştiren yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, fedakâr kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyorum" ifadelerine yer verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi