DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca ve Yönetim kurulu üyeleri Lapseki’ye gelerek İlçe yönetimi ile birlikte kentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Lapseki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)  ziyaretlerine devam ediyor. Deva Partisi İl Başkanı Berkan Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Lapseki’ye geldi. Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Duman ve Yönetimi ile bir araya gelen DEVA Partisi il yönetimi bir süre sohbet ederek istişarelerde bulundu. DEVA Partisi il ve ilçe yönetimi birlikte Lapseki Muhtarlar Derneği, Lapseki Ziraat Odası, Lapseki Şöförler Odasına ziyarette bulundu. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaretlerde bir süre görüşüldü.

Dernek ve oda ziyaretlerinin ardından İl ve ilçe DEVA Partisi yönetimi Lapseki Pazarını ve İlçe esnafını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.
DEVA Partisi Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Duman, ziyaretlerle ilgili ‘’Deva Partisi İl Başkanımız Berkan Karaca ve Değerli Yönetim kurulu üyeleri İlçemize gelerek İlçe yönetimimiz ile birlikte Lapseki Muhtarlar Derneği, Lapseki Ziraat Odası, Lapseki Şöförler Odasını ziyaret ettik. Ardından İlçemizde kurulan Lapseki Pazarını ve İlçe esnafını ziyaret ederek esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik.  Ziyaretlerimizde bizlere vakit ayıran Değerli Muhtarlarımıza, Saygıdeğer Ziraat Odası Başkanımız İsmail Sevim’e, Lapseki Şöförler Odası Başkanı Saygıdeğer İbrahim Ergin’e en önemlisi değerli pazar esnafı ve Lapseki esnafına, her zaman ilk önceliğimiz olan kıymetli Lapsekili hemşehrilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.
 
Tuğba Kulasoy