Her hafta Lapseki’nin bir mahallesini veya köyünü ziyaret eden CHP Lapseki İlçe Örgütü üyeleri bu kez de Mecidiye köyü sakinleri ile bir araya geldi.

CHP Lapseki İlçe Örgütü her hafta organize ettiği köy ve mahalle ziyaretlerinden birini gerçekleştirmek üzere İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, İl Genel Meclis üyesi Özkan Aldemir, Eğitim Sekreteri Havva Sınmaz, Tarım Politikaları ve Kooperatifçilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Zöhre Koç ve Örgütlenmelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Selamsız ile birlikte Mecidiye Köyü’nü ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette Mecidiye Köyü sakinlerinin sorunları tek tek dinlendi.

 ‘’KÖY ZİYARETLERİMİZ DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK’’
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü vatandaşın yanında olmak ve sorunlara çözüm üretmek için köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Mecidiye Köyü’ne yapılan ziyaretin ardından İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Köy ziyaretleri programı çerçevesinde köy köy, kapı kapı dolaşıp herkese dokunmaya çalışıyoruz. Bugün ilçe başkanı Yaşar Şaban Genç, İl Genel Meclis üyemiz Özkan Aldemir, eğitim sekreteri Havva Sınmaz, Tarım Politikaları ve Kooperatifçilikten sorumlu bşk yardımcısı Zöhre Koç ve Örgütlenmelerden sorumlu bşk yardımcısı Mehmet Selamsız, Mecidiye köyüne gidip üyelerimizle bir araya geldik. Sadece seçim zamanlarında değil, her zaman üyelerimizle bir araya gelerek, hatırlarını sorup sorunlarını konuşmaya, köy temsilcilerimizle işbirliği içinde yapılacak çalışmalarımızı belirlemeye ve iktidar yolunda yürümeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verildi. 

Tuğba Kulasoy