Pandemiden en çok etkilenen kesim esnaf oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek kentimize gelerek Lapseki ilçe yönetimi ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.
Çanakkale genelinde vaka sayıları her geçen gün artarken yeni tedbirler de gecikmedi. Kısıtlamadan en çok etkilenenler ise yeterli desteği alamayan esnaflar oldu. Geçtiğimiz gün CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Lapseki’ye geldi. Önce Lapseki İlçe Başkanlığını ziyaret eden Vekil Erkek, ilçe yönetimi üyeleri ile birlikte sokağa çıkarak esnafın derdini yerinde dinledi.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ANLATILDI
Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Umurbey belediye başkanı Erdal Doğan, Lapseki ve Umurbey ilçe yönetimi, Belediye meclis üyesi Mehmet Bilgin, il genel meclis üyesi Özkan Aldemir ve il genel başkan Sadık Göğüsgeren Lapseki’de bir araya geldi. Kentteki esnafları dolaşarak halini hatırını soran dertlerini dinleyen CHP’liler çözüm önerilerini anlattı.
CHP Lapseki İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ‘’Çarşı pazar dolaşarak hem esnafın hem de halkın nabzını tutmaya devam ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Muharrem Erkek, Umurbey belediye başkanımız Erdal Doğan, Lapseki ve Umurbey ilçe yönetimi, belediye meclis üyemiz Mehmet Bilgin, il genel meclis üyesi Özkan Aldemir ve il genel başkanımız Sadık Göğüsgeren'le birlikte Lapseki çarşı ve pazar esnafını ziyaret ettik’’ ifadelerine yer verildi.

Tuğba Kulasoy