Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas kulübü genel kurulu yapıldı. Geçmiş dönemde 3 dönem başkanlık yapan mevcut başkan Saffet Sargut güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.
 
Lapseki belediyesine ait sahil sosyal tesislerinde korana virüs tedbirlerine uygun bir şekilde yapılan genel kurulda mevcut başkan Saffet Sargut, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeleyerek tekrar ‘Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas kulübü’ başkanı seçildi.
Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, genel kurula, Gençlik kolları başkanı, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlikte ve belediye meclis üyelerinden Mustafa Kafadar ile birlikte katıldı. MHP İlçe başkanı Hüseyin Doğan ise Belediye Başkan yardımcısı Necdet Çelik ile birlikte katılırken, İYİ Parti ilçe başkanı Yakup Uzun’da belediye meclis üyelerinden Ceyhun Sefa İnan ve Seval Akça ile birlikte katıldı. DEVA Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Duman’ın da katıldığı ‘Avcılık Atıcılık ve İhtisas kulübü genel kurulu’na Lapseki CHP İlçe yönetim kurulundan birkaç kişi katıldı ve genel kurul başlamadan ayrıldılar.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulun Divan başkanlığını ise Sadettin Gündüz yaptı.
Geçmiş dönemlerde 3 dönem Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas kulübü başkanlığı görevini tam anlamıyla yapan Saffet Sargut’un listesinde ise şu isimler var. Başkan Saffet Sargut, Mustafa Gündüz, Samettin Acar, Şerafettin Dalkıran ve Bahri Kaya  var.

Güven tazeleyerek tekrar Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas kulübü başkanı Seçilen Saffet Sargut” Dünyada görülen covit-19 salgını nedeniyle gecikmelide olsa genel kurulumuzu gerçekleştirmek içim bu gün hep bir araya geldik. Kurulduğu günden bu günümüze kadar kulübümüze fedekarca hazmet eden, başta üyelerimiz ve yönetim kurullarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler derneğimizi yaşatmak ve bulunduğumuz seviyeden daha üst seviyelere çıkarmak için başta yönetim kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz ile birlikte çaba gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Bizleri genel kurlumuzda yalnız bırakmayıp aramızda bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi. 
Genel kurula teşkilatı ile birlikte katılan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Kulüp başkanıyla birlikte uzun zamandır çalışmalarımız var bu çalışmalar arasında en başta bir atış poligonu yapmak istiyoruz ve bu çalışmayla  ilgili artık son aşamaya geldik bakanlık izinleri bittiği taktirde yapım için çalışmalara başlanacak. Biz diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olduğumuz gibi avcılar kulübüyle de sürekli birlikte oluyoruz taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Genel kurul hayırlı olsun”dedi.
 
Ercan Özçetin