Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Aktaş mesajında, "Devletimizin bekası, milletimizin güven ve huzurunun teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını büyük bir gururla kutlamaktayız.
 
Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyan, can ve mal güvenliğini sağlayan, toplumun huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden Türk Polis Teşkilatı’nın kahraman mensupları, 176 yıldır büyük bir fedakârlıkla kendi canlarını hiç düşünmeden görevlerini yerine getirmektedirler.  

Çağın gerekleri doğrultusunda sürekli kendini yenileyen, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve insan haklarına saygı ilkeleri doğrultusunda yasalara bağlı bir şekilde büyük bir özveriyle görevini yerine getiren Türk Polis Teşkilatı, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bizleri gururlandırmaya devam edecektir.     

Bu duygu ve düşüncelerle; görevleri başında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 176.kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum" ifaderlerine yer verdi.


Kaynak: Haber Merkezi