23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında CHP ilçe parti binası dev Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle donatıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi gölgesinde düzenlenen çelenk koyma törenleriyle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, resmi tatil olması ve bu hafta sonuna özel sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle coşku sokaklara taşınamayınca kentte iş yerleri ile evlerin balkonları Türk bayraklarıyla süslendi.

Pandemi gölgesinde geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bayram coşkusunu yaşatmak için CHP ilçe binasına dev bayrak ve Atatürk posteri astı.

CHP İlçe Örgütünden günün anlam ve önemi üzerine yapılan açıklamada: ‘’23 Nisan 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi açılarak, egemenlik kayıtsız şartsız millete verildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü  bayram ilan edip çocuklara armağan etti. Bu yıl pandemi önlemleri kapsamındaki kısıtlamalar nedeniyle çelenk sunumu törenine ilçe başkanımız Yaşar Şaban Genç katıldı. Ancak günün gururunu ve coşkusunu yaşamak için parti binamızı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dev posteri ve bayrağımızla donattık. Önümüzdeki yıllarda hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!’’ ifadelerine yer verildi.

Tuğba Kulasoy