CHP seçmeni ikna çalışmaları için ‘Sokak Örgütlenmesi’ni uygulamaya koymuştu. Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalar yeniden uygulanmaya başladı. Çardak Belde Örgütü öbek örgütlenme modeli için toplandı.

CHP yönetimi, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimlerinde oy kullanacak seçmenin, CHP’yi tanımasını ve oy vermesini sağlamak amacıyla yeni bir örgütlenme modelini hayata geçirmişti. O tarihten bu yana öbek örgütlenme modeli parti içinde uygulanmaya devam ediyor. Lapseki’de pandeminin hafiflemesiyle birlikte öbek örgütlenme çalışmalarına kaldığı yerden yeniden başlanmıştı. CHP Çardak Belde örgütü de geçtiğimiz gün Başkan Zeki Öztürk başkanlığında toplanarak belde yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle temsilcileri ve öbek sorumlularının görevleri hakkında toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ilçe örgütünü temsilen CHP Lapseki İlçe Sekreteri Mustafa Vural katıldı.

Lapseki İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Çardak Belde Örgütümüzde ‘Mahalle temsilcileri ve öbek sorumluları’nın görevleri hakkında çok verimli gecen bir toplantı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Adım adım iktidara yürüyoruz. CHP varsa umut var. Her şey çok güzel olacak’’ denildi.

Tuğba Kulasoy