650 Ev ve 189 Esnaf İle 25 Köyü Ziyaret Ettiler
Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lâpseki İlçe Başkanlığı sahadaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç yaptığı açıklamada, pandemi sürecindeki kısıtlamalara rağmen bugüne dek mahallelerde 650 ev ve 189 esnafı ziyaret ederek parti programlarını anlattıklarını ifade ederek, “Biz hazırız, Lâpseki hazır. İktidar yürüyüşümüzde hep birlikte yan yana, kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sararak, Cumhuriyetimizi ikinci yüz yılında demokrasiyle taçlandırıp, ülkemize hak ettiği değeri geri kazandıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
Ülke gündemi yoğunlaştıkça Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe örgütü olarak üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olup çalışmalarını daha da hızlandırdıklarını kaydeden CHP Lapseki İlçe Başkanı Genç, “Tüm birim ve kadrolarımızla Mahallelerde ve köylerimizde ev, esnaf ve kahvehane ziyaretleri,  özel günlerde kurum ve kuruluşları ziyaret etmek gibi birçok çalışmayla halkımızın yanında olmaya, süreci birlikte değerlendirmeye çalışıyoruz. Pandemi sürecindeki kısıtlamalara rağmen bugüne dek mahallelerde 650 ev ve 189 esnaf ziyaret edilerek komşularımızla tanışıp, parti çalışmalarımızı anlattık. Özellikle pandemi sürecinde bir sorunları ya da ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Karşılaştığımız sorunları çözmeye gayret ettik. Esnaf ziyaretimizin birinci turunu tamamlayarak ikinci tura başladık. Bu ziyaretlerimizde Türk bayrağımızı hediye ediyoruz” dedi
25 KÖYÜ ZİYARET ETTİLER, ACILARI VE SEVİNÇLERİ PAYLAŞTILAR
Mahalle ve köylerde birlikte çalışmaları yürütecekleri öbek sorumlusu arkadaşlarını da belirlediklerini aktaran Genç şöyle devam etti:
 “Yine, öncelikli çalışmalarımızdan biri olan köy ziyaretlerimizle, ayda en az üç dört köye gitmeyi hedefledik ve 2020 yılından bu yana bazılarını talep ve ihtiyaç doğrultusunda ikişer-üçer defa olmak üzere 25 köyümüzü ziyaret ettik.  Bu ziyaretlerimizle, sadece seçimden seçime hatırlanmadıklarını, süreci birlikte yürütmemiz gerektiğini, özellikle tarım ve üretimde yaşadıkları sorunları yerinde tespit ederek birlikte çözüm üretmemiz gerektiğini vurguladık. Plan ve program çerçevesinde tüm köylerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ayrıca cenazelerde, doğumlarda, hastalıklarda insanlarımızın yanında olup, üzüntü ve sevinçlerine ortak olmaya çalıyoruz.”
“BİZ HAZIRIZ, LÂPSEKİ HAZIR, KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN”
Kısacası, ilçe yönetimimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, parti üyelerimizle, biz hazırız, Lapseki hazır. İktidar yürüyüşümüzde hep birlikte yan yana, kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sararak, Cumhuriyetimizi ikinci yüz yılında demokrasiyle taçlandırıp, ülkemize hak ettiği değeri geri kazandıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.”
ESNAFA TÜRK BAYRAĞI ARMAĞAN ETTİLER
Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki ilçe başkanlığı son günlerde gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde esnafa Türk bayrağı armağan etti. İlçe Sekreteri Mustafa Vural, ilçe kadın kolları başkanı Gökçe Özdil, ilçe kadın oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Birgül Çoşgun ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin' den oluşan ekip esnafları ziyaret etti. Karşılıklı güzel bir diyalog içinde sohbet edip hatır sorularak, parti çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Tuğba Kulasoy