Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya ve Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci Çardak ilköğretim okulunu ve pazar yerini ziyarette bulunarak koronavirüs tedbirleri hakkında vatandaşları uyardılar.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, yapılan denetimler sürüyor. Kaymakamlık tarafından vatandaşların sağlığı ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla tüm kamu kurum ve kuruluşları denetleniyor.
Artan vakalar sonunda ilçe genelindeki denetimler sıklaştırıldı. Denetimler kapsamında Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya Çardak Beldesine giderek denetimler gerçekleştirdi. Kaymakam Çelikkaya, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ile birlikte Çardak ilköğretim okulunu ziyaret etti. Belde hakkında Başkan Semerci’den bilgiler alan Kaymakam Çelikkaya, Çardak ilköğretim okulundaki öğrencileri koronavirüs tedbirleri hakkında bilgilendirdi.
Çardak İlköğretim okulundaki ziyaretin ardından Kaymakam Çelikkaya ve Başkan Semerci halk pazarında denetim yaptı.  Pazarı gezen Kaymakam ve başkan uyulması gereken tedbirler ile ilgili hem vatandaşlara hem de pazarcı esnafına bilgilendirmeler yaptı.  Kaymakam ve Belediye Başkanı Metin Semerci denetimler sırasında vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.
Tuğba Kulasoy