Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu tarafından düzenlenen 28 Ağustos- 1 Eylül Tarihleri arasında yapılan  Türkiye Wushu Kung-fu Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonasına katılan Çanakkaleli sporcular 1 Altın, 3 gümüş, 5 bronz madalya aldı.

Sakarya’da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Kung-fu Budokaido Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonasına lt minik, minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı, büyükler ve veteranlar kategorilerinde  328 kadın ve 387 erkek sporcu kumitede , 108 kadın ve 54 erkek sporcu katada sahaya çıktı.  Çanakkale’den de sporcuların katıldığı şampiyonada başarı gösterdi.  Wushu Budokaido Türkiye Şampiyonasında U21 65 Kilogramda Ege Buğra Dalğıç Altın madalya aldı. U21 75 kilogramda Mustafa Oflaz  65 Kilogramda Aras Şen Ümit ve U21 65 Kilogramda Hatice Karaoğlan Gümüş madalya aldı.

Şampiyonanın bir başka kategorisi olan +55 kilogramda  İsmail Yılmaz Yıldız,  +55 Kilogramda Mert Efe İşbilir Yıldız , +40 Kilogramda Uras Topaloğlu Minik, Büyük Bayan +65  Kilogramda Şevin Yardımcıel Bronz madalya aldı.
 
Haber Merkezi