Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Namık Ergin ile birlikte 1 Ekim  Yaşlılar günü  nedeniyle ilçede  ikamet eden yaşlıları ziyaret ederek günlerini kutladı.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren büyüklerimizin hayatını kolaylaştırmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda birimlerimiz ilçemizde yaşayan yaşlıları sürekli ziyaret ediyor ihtiyaçlarını karşılayorlar. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri sabırla, sevgiyle bugünlere taşıyan, hayatımızın her aşamasında bizlere rehberlik eden yaşlılarımıza, sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diliyor, tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü gönülden kutluyorum."dedi.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile birlikte ilçede yaşayan yaşlıları ziyarete giden AK Parti ilçe Başkanı Namık Ergin”Sizlerle birlikte olmak çok güzel,
"Rivayet odur ki Allah, ilk kez insanda saç ağarmasını Hz. İbrahim ile yaratmış. Ondan önce insanın saçı sakalı ağarmazmış. Hz. İbrahim ile yaratıyor çünkü uzun ömrün bir lütuf olduğunu göstermek istiyor. O yüzden yaşlılık, yaşlanmak Allah'ın bir lütfu. Herkese de nasip olmayan bir lütuf. Yaşlandığımız ve bu lütfa mazhar olduğumuz için şükretmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yaşlılarımızın ellerinden öpüyor 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü gönülden kutluyorum."dedi.
 
Ercan Özçetin