Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, programları dâhilinde devam ettikleri mahalle ziyaretleri kapsamında, Şen Mahalle’nin sakinleri ile bir araya geldi.
Ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki Kadın Kolları Başkanı Gökçe Özdil ile birlikte, Kadın Kolu Eğitim Sorumlusu ve Dalyan Mahallesi Temsilcisi Emel Erol,  Kadın Kolu Yönetim Üyesi Ayşe Ertekin, İlçe Yönetimi Kadın Oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Birgül Coşgun ile üyeler, Fidan Çelik ve Funda Yıldız katıldı.
Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda,  CHP varsa umut var etiketi kullanılarak, “Bu gün yine programlı olarak devam ettirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde Şen Mahallemizdeydik. Kadın Kolu Eğitim Sorumlumuz ve Dalyan Mahallesi Temsilcimiz Emel Erol,  Kadın Kolu Yönetim Üyemiz Ayşe Ertekin, İlçe Yönetimi Kadın Oluşumlarından Sorumlu Başkan Yardımcımız Birgül Coşgun, üyelerimiz Fidan Çelik ve Funda Yıldız, Kadın Kolu Başkanımız Gökçe Özdil mahalle sakinleriyle birlikteydiler.  Samimi ve sıcak sohbetler ettiler dertleştiler” notu düşüldü.
Tuğba Kulasoy