Lapsekispor kendi sahasında Dümrekspor ile karşılaştı.
Maçta hızlı başlayan  Lapsekispor  maçın 15. Dakikasında Kaptan Hasan Hüseyin’in ayağından, Maçın 30. Dakikasında Feyzullah’ın ayağından Maçın 30 Dakikasında Ayahan’ın ayağından kazandığı golle Lapsekispor ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
İlk yarı Lapsekispor 3 Dümrekspor 0 olarak sona erdi.
Maça  ilk yarıyı 3-0 galip kapatmanın rahatlığıyla başlayan Lapsekiposr maçın 50. Dakikasında defansın anlaşmazlığından topu kendi ağlarında gördü Lapsekispor 3 Dümrekspor 1 bu dakikadan sonra toparlanan Lapsekispor maçın 60. Dakikasında sağdan gelen ortayı gole göle çeviren Feyzullah kendisinin 2. Takımının 4. Golünü attı. Lapsekispor 4- Dümrekspor 1. Bu dakikadan sonra sayısız gol pozisyonuna giren ve bu pozisyonları cömertçe harcayan   Lapsekispor  90 dakikada başka gol bulamadı ve sahadan 4-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Maç sonu Lapsekispor 4   Dümrekspor 1 olarak tamamlandı.
 
 
Çanakkale 1. Amatör küme B gurubundan Mücadele eden Lapsekispor,  sezona Karbigaspor deplasmanı ile başlamış şanssız bir şekilde iki gol yiyerek sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Geçtiğimiz yıldan saha cezası olduğu için Aslancaspor ile tarafsız saha Eceabat ta karşılaşan Lapsekispor sahadan 2-2- berabere ayrılarak deplasman sayılan tarafsız sahadan bir puanla dönen taraf oldu. Geçtiğimiz hafta ise Çardakta oynanan Çardakspor & Lapsekispor Karşılıklı ataklar ve bol gol pozisyonun yaşandığı karşılaşmanın sonunda Lapsekispor sahadan 4-2  galip ayrılarak 3 puanın sahibi olan taraf olmuştu.
 
Ercan Özçetin