Çanakkale 1. Amatör küme B gurubundan Mücadele eden Lapsekispor Geçtiğimiz Pazar günü Çardakta Çardakspor ile karşılamış ve sahadan 4-2- gibi farklı skorla ayrılarak 3 puanla dönen Lapsekispor 3 hafta aranın ardından bu hafta Cumartesi günü kendi sahasında Cumartesi günü saat 15:00’te Dümrek spor ile karşılaşacak.
Lapsekispor,  sezona Karbigaspor deplasmanı ile başlamış şanssız bir şekilde iki gol yiyerek sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Geçtiğimiz yıldan saha cezası olduğu için Aslancaspor ile tarafsız saha Eceabat ta karşılaşan Lapsekispor sahadan 2-2- berabere ayrılarak deplasman sayılan tarafsız sahadan bir puanla dönen taraf oldu. Geçtiğimiz hafta ise Çardakta oynanan Çardakspor & Lapsekispor Karşılıklı ataklar ve bol gol pozisyonun yaşandığı karşılaşmanın sonunda Lapsekispor sahadan 4-2  galip ayrılarak 3 puanın sahibi olan taraf olmuştu.
Bu hafta Cumartesi günü saat 15:00’te Lapseki Dalyan mahallesindeki ilçe stadında oynanacak Lapsekispor & Dümrekspor karşılaşmasıyla Lapsekispor 3 hafta aranın ardından kendi saha ve seyircinsin önüne çıkıyor.   
 
Ercan Özçetin