Milliyetçi Hareket Partisi Lâpseki ilçe başkanlığından kamu oyuna duyuru.

Sevinç” 06/Ekim/2023.tarihınde başlayan olaylarda. İsrail-fisıltin savası sonucunda sivil insanlar ve insanlık öldürülmektedir.

Orantısız güç kullanan Israil Beykoz ilçesi büyüklüğünde (375 km.2) | yüzölçümündeki bir yere sıkışan 2.300.000 kişiyi Gazze’den aç susuz, elektriksiz ve doğalgazsız bırakarak soykırım uygulamaktadır.

Bunun üstüne bu daracık bölgeyi devamlı bombalayarak hatta fosfor bombası da kullanarak sivil insanları çoluk, çocuk demeden öldürmektedir.

insan hakları ve demokrasi bezirgânları Israil’i mazur görmekte yada uç maymunu oynamaktadır, ABD ve İngiltere gemilerini göndermekte diğer batılı ülkeler destek üstüne destek açıklaması yapmaktadır.

Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi iktisadı, sıyası ve inanç konusundaki ayrılıklar orta doğuyu ve dünyayı bir bilinmeze sürüklemektedir.

Milliyetçi hareket partisi ilce teşkilatı ve aynı zamanda insan hakları komisyonu üyesi olarak sahsım adına sivilleri öldüren herkesi orantısız güç kullanan Israil’i ve Siyonizm’e hizmet eden bütün ülkeleri kınıyoruz. peygamberine bile ihanet eden Yahudi toplumu döktüğü kanın içinde bir gün boğulacaktır.

Allah orada yasayan tüm insanları ve Müslümanları korusun”dedi.

 

Ercan Özçetin