Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz eşi Hacer Hanım ile katılırken arıca  AK parti İlçe Başkanı Hasan Engin ve hastane personelinin katıldığı iftar yemeğinde, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, hastaneye yaptkları katkıdan dolayı Hastane Başhekimi Dr. Ömer Aydemir  teşekkür plaketi verdi.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bu gün özel bir gün ’14 Mart tıp bayramı’ gün içerisinde sizleri  ziyaret ettik bu akşam burada sizlerle birlikte oruçlarımızı açtık bu başka bir mutluluk. Bizsizlerden çok memnunuz başta başhekimimiz olmak üzere, doktor, hemşire ve tüm çalışanlardan Allah razı olsun. Vatandaşımızdan bizlere gelen memnuniyet o kadar olumlu ki bunu için tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz ama en önemlisi vatandaşı mutlu edebilmek gerçekten çok önemli. Çünkü vatandaşa, insana hizmet edebilmek kolay bir şey değil bunu Lapseki Devlet hastanesi bunu çok iyi başardığını özellikle buradan belirtmek istiyorum “dedi.

İlçe Kaymakamı Emre Öztürk” Bu gün 14 Mart mübarek Ramazan günü ve ayrıca da tıp bayramı bu vesileyle bizleri bir araya getiren başhakemimize, ev sahipliği yapan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız  sizden çok memnun buda bizi çok mutlu ediyor. En önemli kamu görevlerinden birini yürütüyor devlet hastanemiz vatandaşımıza direk dokunan, vatandaşımızın müşkülatını çözen bir konumdasınız  hepinize çok çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Ercan Özçetin