Ramazan ayında 10 ayrı yerde yapılacak iftar yemeği programı doğrultusunda ikinci iftar  yemeğini Cumhuriyet mahallesinde veren Lapseki Belediyesi iftar yemeğine Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, eşi Hacer hanım, AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin, eşi Sevda hanım  ve ilçe teşkilatı ile birlikte geldiler.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK parti İlçe Başkanı Hasan Engin, AK parti İl Genel Meclis üyesi Halil Özer, AK Parti İl genel meclis üyesi adayları Murat Gürşen , Fatih Günal ve  bir kişiden fazla  vatandaşın katıldığı mahalle iftar yemeğinde, protokol üyeleri hep birlikte oruç açtılar.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yapan Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Lapseki Belediyesinin Geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının ikincisini Cumhuriyet Mahallesinde verdik. Ben öncelikle herkesin Ramazanını canı gönülden kutluyorum. Gerçekten vatandaşımız teveccüh gösterdi ve iftar programımız çok kalabalık bu akşam. Belki bu yıl ramazan programlarının ayrı bir havası var farklı biz özelliği olacak bu akşam gördüğüm kadarıyla aynı zamanda seçim sürecini yürütüyoruz 31 Martta yapılacak olana yerel seçimler dolayısıyla programlar biraz daha yoğun olacak gibi gözüküyor ben tüm Lapsekili hemşirelerimizi ramazan programlarımıza ve iftar  davet ediyorum.  Düzenlediğimiz iftar programı farklı mahalle ve sokaklarda 9 akşam daha iftar programımız var vatandaşlarımızı tüm programlarımızı bekliyoruz. İftar programımıza AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.

 

Ercan Özçetin