“Belediye Başkanı Atilla Öztürk olmak üzere İYİ Parti belediye meclis üyeleri 2023 Faaliyet raporunu kabul etmedi”    

Lapseki Belediyesi hizmet binası belediye toplantı salonunda düzenlenen belediye meclis toplantısına AK Parti’den 4 belediye meclis üyesi, İYİ Partiden 7 meclis üyesinin tamamı katıldı.

Lapseki Belediye  başkanı Atilla Öztürk başkanlığında yapılan meclis oturumu açılışı sonrasında kanun gereği Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne belediye başkanı tarafından çelenk sunumu yapıldı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından  hükümet konağı önündeki program sona erdi.

Daha sonra yine meclis toplantısına belediye başkanı Atilla Öztürk ile birlikte geçen meclis üyeleri meclis gündem maddelerine geçtiler.

Meclis gündem maddeleri arasında yer alan meclis 1. Başkan ve 2. Başkan vekili, 2 asil 2 yedek meclis katip, 2 belediye encümen üyesinin seçimi ,paln ve bütçe ile imar komisyonu kuruması ve üye seçimi ,Tarihi kentler meclisine 1 asil 1 yedek üye seçimi, ÇAKAB Meclisine 2 asil bir yedek üyenin seçimi, ÇATTAB Meclisine 2 asil bir yedek üyenin seçimi, Belediye başkanının toplu sözleşme kanunu uyarınca memur sendikaları ile sosyal denge sözleşmesi yapma yetkisi belediye başkanına oy  birliğiyle verildi.

2023 Faaliyet raporu görüşüldü AK Partili belediye meclis üyelerinin kabul ettiği faaliyet raporunu İYİ Parti belediye Başkanı Atilla Öztürk olmak üzere İYİ Parti belediye meclis üyeleri2023 Faaliyet raporunu kabul etmedi.

 

Ercan Özçetin