Lapseki’de Köylere hizmet götürme birliği tarafından köylerde başlanan çalışmaları ,Kaymakam Tahir Şahin, İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin ve özel idare müdürü Ahmet Alkan ile birlikte incelemelerde bulundular.
İlçenin genelde tüm köylerinde Köylere hizmet götürme birliği tarafından az veya çok çalışmalar yapılıyor.
İlçenin uzak köylerinden biri olan Dışbudak köyünde geçtiğimiz yıl ana yoldan köy içerisine kadar toplamda 3 kilometre sıcak asfalt yapılmıştı bu yıl ise Köylere hizmet götürme birliği tarafından asfaltın daha uzun ömürlü olması yağan yağmurlardan etkilenmemesi işin tek taraflı 3 kilometre kadar beton endek yapılıyor. Dışbudak köyüne yakın olan nüfus oranı oldukça fazla olmayan Beypınar köyüne ise köy muhtarlığın belirlediği alana çocuk oyun parkı kuruluyor.
Yapılan Çalışmaları yakından Kaymakam Tahir Şahin, özel idare müdürü Ahmet Alkan ile birlikte inceleyip birlikte bilgi alan il genel Meclis üyesi Hasan Engin” Az veya çok çalışma yapılmayan köyümüz yok diyebilirim. Köy muhtarlarımız ile sürekli bilgi alışverişinde bulunuyoruz yaptığımız toplantılar sonrasında muhtarlarımızın taleplerini ilçe kaymakamımıza aktarıyoruz yaptığımız çalışmalar sonrasında imkanlar doğrultusunda Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’un yaptığı yardımlarla köylerimize hizmet götürüyoruz emeği geçen herkesten Allah razı olsun”dedi.

Ercan Özçetin