Çakışmaları yerinde görmek, incelemek ve bilgi almak için bölgeye giden Ak Parti İl Genel meclis üyeleri Halil Özer ve Hasan Engin, yapımına başlanan yol hakkında açıklamalarda bulundular.
İl Genel Meclis üyesi Halil Özer” Şu an çalışmanın ve iş makinelerinin yoğunlukta oldukları Üçpınar köyündeyiz. Umurbey beldemizin hemen üst tarafından başlayan ve Çan ve Biga ilçelerimize bağlayan grup yolumuzun geçtiğimiz hafta ihalesini yapmıştık toplamda bu yolumuz 25 kilometre ve gördüğünüz gibi kısa bir sürede çalışmalara başladık ve ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor bizde bu bölgedeki muhtarlarımız ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Biz her zaman söylediğimiz gibi sadece büyük köylerimiz değil yani küçük büyük demeden 40 köyümüze hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu gün bu köyümüz ufak bir köyümüz ama bizim için tarihi bir köy ve biz bu bölgeye ayrı önem veriyoruz bu yolu en kıza zamanda tamamlayıp bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Emeği geçen başta Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan olmak üzere, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, ilçe Kaymakamımız Tahir Şahin’e çok teşekkür ediyoruz”dedi.
AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hasan Engin” Bu Gün her zaman olduğu gibi il genel meclis üyesi arkadaşım ile birlikte yol çalışmasının yapıldığı ilçeye uzak köylerimizi ziyarete geldik. Kısa bir süre önce hatta geçtiğimiz hafta sonu ihalesini yaptığımız Umurbey beldemizden başlayan Harmancık, Hacıgelen, Balcılar ve Eçialan gurup yolumuzun toplamda 25 kilometre olan yolda yapılan çalışmayı yerinde görmeye geldik. Yaz ayı başlarından itibaren çalışmalarımız sürüyor 17-18- kilometre kadar birinci kat asfat çalışması yaptık. Harmancık köyümüz ufak fakat tarihi bir köyümüz ayrıca köylerimizin içinde emekli olduktan sonra köylerine tekrar yerleşen bir çok vatandaşın yaşadığı bir köyümüz son zamanda emekli olduktan sonra köylerine geri dönen 14 vatandaş olduğunu söyledi köy muhtarımız ve köyümüze yeni cami yapıldı. Daha önce söylediğimiz gibi ufak köy, büyük köy demeden ayrım yapmadan vatandaşımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz ve çalışamaya da devamedeceğiz”dedi.
 


Kaynak: İHA