Çanakkale’den gelen ve ilçede bir takım ziyaretlerde bulunan heyet çok memnun ayrıldılar.

Çanakkale’den gelen heyette Çanakkale Ziraat odasından, Meclis Başkanı Necmi Mutlu, Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Ünver, Başkan yardımcısı Cahit Toprakkarıştıran, OSB’den katılanlar Yönetim kurulu başkanvekili Ersin Kurnaz, Yönetim kurulu üyeleri Kadir Yaşar, Ali Polat teknik müdür Muhammet Aloğlu, Ticaret Borsasından Başkan Abdullah Deniz, ÇTSO’dan katılanlar Yönetim kurulu başkan yardımcısı Yaşar Murat Aydoğdu, yönetim kurulu üyesi Deniz Tennioğlu katıldılar.
Heyet ilk olarak ilçe kaymakamı Tahir Şahin’i makamında ziyaret ettiler, ziyarette Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ‘da bulundu heyet bir süre sohbet ettikten sonra ilçede faaliyet gösteren  Tümad Madencilik’i ziyaret ettiler.

 EYS & Sürdürülebilirlik Müdür Yardımcısı Bilge Küçükaytan, Halkla ilişkiler müdürü Şaban Kılıçan’ında katıldığı programda İşletme Müdürü Maden Yüksek Mühendisi Çağrı Ökten, Tümad Madenciliği ziyaret eden heyete slayt gösterisiyle bir sunum yaptı ardından maden sahasını gezdirdikten sonra heyete altım dökümünü izletti.
Heyet, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çanakkale İl Koordinatörlüğü ile Yenice Meyve Ticaret Limited Şirketi arasında soğuk hava deposu kurulmasına ilişin hibe destekli yapılan ve  bu sezon açılan ve çeşitli ülkelere meyve ihracatının yapıldığı Yenice meyvecilik soğuk hava tesisini gezerek tesis müdüründen bilgi aldılar.
Heyetin son durağı ise Kaymakam Tahir Şahin’inde katıldığı Çanakkale 1915 Çanakkale köprüsü inşaat alanını ziyaret ettiler.

Burada Bölge Müdür Yardımcısı Erdoğan Dedeoğlu, slayt gösterisiyle1915 Çanakkale köprüsü ve yapımı devam eden otoyol ile ilgili bir sunum yaptı heyet ardından yapılan köprünün ayaklarının olduğu bölgeyi gezdiler.