Siyaset

Lapseki tarihi bir güne tanıklık etti

Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, ilçelerde gerçekleştirdikleri aylık toplantılarını bu ay CHP Lâpseki İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lâpseki İlçe Başkanlığı toplantıya ilişkin bir değerlendirme yaparak; “Bugün Lâpseki ilçemiz verimli,  keyifli ve dolu dolu geçen çok güzel bir çalışmaya tanıklık etti”  notunu düştü.
Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, ilçelerde gerçekleştirdikleri aylık toplantılarını 23 Aralık Perşembe günü, CHP Lapseki İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.
 
Belediye başkanları ilk olarak ilçe yönetimiyle bir araya geldikten sonra, CHP Lâpseki İl Genel Meclis Üyesi Ali Özkan Aldemir’in oğlu Av. Şükrü Aldemir'in hukuk bürosunun açılışına katıldılar. Açılışın ardından da Lapseki  esnafını ziyaret edip, sorunlarını dinlediler.
 
Aylık toplantıya, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram katılım gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanlığı toplantıya ilişkin bir değerlendirme yaparak; “ Bugün Lapseki ilçemiz verimli,  keyifli ve dolu dolu geçen çok güzel bir çalışmaya tanıklık etti. “Çanakkale'deki Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız ile ilçe başkanlığımızda yöneticilerimizle yaptıkları değerlendirme toplantısından sonra, yöneticilerimiz ve üyelerimizle birlikte üç grup halinde, üç koldan Lâpseki sokaklarını bir uçtan öbür uca adım adım dolaşarak, esnafı ziyaret edip hatırlarını sordular. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Tuğba Kulasoy