Siyaset

“Biz durak siyaseti yapmıyoruz hizmet siyaseti yapıyoruz”  

AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, düzenlediği basın toplantısında yapılan 2021 yılında köylere yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek” Biz Durak siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz”dedi.

Lapseki AK Parti ilçe başkanı Namık Ergin sözlerine söyle devam etti” Biz teşkilatımız ve il genellerimiz ile birlikte sürekli ilçe merkez, beldeler ve köylerimizi geziyor yapılan, yapımı devam ve biten işleri yerinde inceliyoruz. Gözden kaçmayan bir durum ise İl genel meclis başkanlığının AK Partiye geçmesinden sonra yapılan hizmet ve yatırımlar dikkat çekiyor ve bu çıplak gözle de gözüküyor zaten. Biz her zaman söylüyoruz, biz Durak siyaseti değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Biz bu süreçte köylerimize ve ilçemize 12 milyonu aşkın iş ve bu işler, hizmetler doğrudan insan odaklı. 2022 yılı üretim olduğu kadar Lapseki’miz için yatırım ve hizmet yılı olacak.

İl genel meclis üyelerinin karış karış tüm köylerimizi geziyor.

Köylere hizmet götürme birliği ve il özel idaremiz tarafından ilçe merkezimiz, beledilerimiz ve köylerimize yaptığımız işlerden bazılar, Köy Konağı ve Mescit, köylere Meydan , Düzenlemesi Yapım İş, bazı köylerimize İçme Suyu Sondajı Yapım İş, Kocabaşlar Köyü Ilıca Mevkiine Termal Havuz Yapım İş, İlçe merkezinde okullarımıza günlendirme yapıldı, Beton asfalt yapılan yollarda bazı bölgelere hendeklere beton atıldı,ilçe merkezindeki okullarda  Spor Salonu Doğalgaz Dönüşümü İş yapıldı,  İlçede  Muhtelif Köyler e Kltl Beton Parke Taş Döşemesi yapıldı, Ek Kanalzasyon Şebeke Hattı Yapımı, bazı köylerimize Menfez ve Korkuluk Yapım işi bunlar yaptıklarımız işlerin bazıları hizmetlerimiz devam edecek”dedi.
 
Ercan Özçetin