Siyaset

Teşkilat, yapımı tamamlanan yerleri gezdi

AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Hüseyin Doğan,  AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Engin ve Halil Özer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal  ile birlikte gezdiler.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Başkan Yardımcıları Aynur Bozkurt ve Necdet Çelik ile birlikte yapımı tamamlanan ve kısa bir süre içerisinde açılacak olan Kapalı Pazar yeri ve sahilde yapılan yeni sahil projesi ve millet bahçesini, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Hüseyin Doğan,  AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Engin ve Halil Özer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Okutucu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal  ile birlikte gezdiler.
Lapseki ilçesinde 12 bin 500 metrekare alanda 527 perona sahip kapalı pazaryerinin çatısına kurulacak güneş panelleri, 1.2 megavat elektrik üretecek. kapalı pazaryeri 12 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edildi. 10 bin 400 metre kapalı alanda 527 peron bulunuyor. Kapalı pazaryerinde sebze, meyve, balıkçı ve giyim peronları olacak.
 Millet Bahçesi ile 45 bin metrekare alana yapılacak, Lapseki Sahil projesinin35 bin 500 metrekare  ilçeye büyük değer katacak. 
 Lapseki ilçe sahilinde 80 bin metrekare alan üzerinde 35 bin 500 metrekare alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan Millet Bahçesi ile Lapseki Belediyesi tarafından 45 bin metrekare alan üzerinde Lapseki Sahil Projesi çalışmalarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. 35 bin 500 metrekarelik alana yapılan Millet Bahçesi içerisinde kıraathane, yöresel ürün satış alanı, çocuk oyun alanı, otopark, 600 ağaç, 30 bin çalı zakkum, 100 bin yer örtücü bulunan yeşil alan olacak. Lapseki Sahil Projesinde ise, Futbol Sahası, Basketbol Sahası, Plaj Voleybolu Sahası,  Etkinlik Alanı, Kamelyalar, Bisiklet ve Yürüyüş Yollarından oluşacak.
 
Ercan Özçetin