Güncel

Engin ” Kurban bayramına kadar bitmiş olacak”

2023 yılı aralık ayında, ihalesi yapılan ilçe merkezinden geçen Çınarlı dere denizden itibaren toplam 970 mt taban betonlama çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde görmek, inceleme yapmak ve betonlama çalışmasını yapan firma yetkililerinden bilgi almak için, DSİ Şube Müdürü Uğur Gürsel Altay,  AK Parti ilçe başkanı Hasan Engin, Köylere hizmet götürme birliği meclis üyeleri Halil Özer, Murat Gürşen, Muhtarlar derneği başkanı Mehmet Özgün ve özel idare müdürüyle birlikte alana giden Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, yetkililerden bilgi alarak, dere için betonlama çalışmasının kurban bayramına kadar bitirileceğinin müjdesini verdi. 

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin” Çınarlı Dere içi betonlama çalışması kurban bayramına kadar bitmiş olacak. İlçe merkezinden geçen Çınarlı dere denizden itibaren toplamda 970 taban betonu çalışması başladı. Bu süreçte bizlere hiçbir zan desteğini esirgemeyen İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent Turan’a Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Gider’e  ve emeği geçen herkese ilçem halkı adına çok teşekkür ediyorum Hayırlı uğurlu olsun inşallah”dedi.

 

Ercan Özçetin