Güncel

CHP İlçe örgütü Ayvacık’taki açılışa katıldı

Ayvacık Belediyesi Çamlık Kır Sosyal Aktivite ve Mesire alanı Lapsekili CHP’lilerin de katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Ayvacık Belediyesi Çamlık Kır Sosyal Aktivite ve Mesire alanı Lapsekili CHP’lilerin de katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Ayvacık Belediyesi Çamlık Kır Sosyal Aktivite ve Mesire alanı açılışı için düzenlenen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, İl Genel Meclis Üyesi Özkan Aldemir, Lapseki Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin ve Çardak Belediye Meclis Üyesi Aykan Gül katıldılar.

LAPSEKİ’DEN YOĞUN PROTOKOL YER ALDI
Törene Lapsekili yoğun protokol ile birlikte ilçe başkanları da katılım gösterdi. CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Ayvacık CHP İlçe Başkanı Emre Öz, AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Tok, MHP İlçe Başkanı Özcan Cengiz, İyi Parti İlçe Başkanı Şükriye Özkan, CHP’li Lapseki, Ezine ve Biga ilçe başkanları, CHP’li Çanakkale İl Genel Meclis Üyeleri, ilçedeki bazı kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, köy muhtarları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaşlar bulundu.

‘’HALK İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’
Çamlık Kır Sosyal Aktivite ve Mesire alanı açılış töreninde konuşma yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, ilçeye yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Konuşmasında ilçeye kreş müjdesi veren Bayram "31 Mart 2019 itibariyle devraldığımız belediyemizin toplam borcu 10 Milyon bin 310 TL idi. Bugün belediyemizin borcu 7 milyon 374 bin 364 TL. Ayvacık halkının parasını halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet için harcadık. İlk başta söylediğimiz gibi halkın içinde halk ile birlikte yöneteceğiz’’ diye konuştu.
Başkan Bayram’ın açıklaması sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan birer konuşma gerçekleştirdi. Erkek ve Ceylan, Ayvacık’a yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı Başkan Bayram’ı tebrik ettiler. Konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapıldı. Sonrasında misafirler işletmeyi gezdi.

‘’AYVACIK HALKINA HAYIRLI OLSUN’’
Açılışa katılan Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, İl Genel Meclis Üyesi Özkan Aldemir, Lapseki Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin ve Çardak Belediye Meclis Üyesi Aykan Gül’den oluşan heyet Ayvacık halkına hayırlı olsun diledi.
 Lapseki CHP İlçe Örgütü tarafından ‘’Ayvacık  Belediyesi Çamlık Kır Sosyal Aktivite ve Mesire yeri açılışına, Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki ilçe başkanımız Yaşar Şaban Genç, Çardak belediye başkanımız Metin Semerci, İl Genel Meclis üyemiz Özkan Aldemir, belediye meclis üyemiz Mehmet Bilgin ve Çardak Belediye Meclis üyesi Aykan Gül'dan oluşan bir ekiple  katılım sağlandı. Ayvacık halkına hayırlı olsun. Ne demiştik; ’Bizim Belediyeler tıkır tıkır çalışıyor’ ve çalışmaya, halka hizmet sunmaya devam edecekler.’’ ifadelerine yer verildi.

Tuğba Kulasoy