Güncel

Lapseki Devlet Hastanesi “D” grubu hizmet rolünden, “C” grubu hizmet rolüne yükseldi

2018 yılında yeni hizmet binasına geçişiyle birlikte hizmet sunum kapasitesini hızla arttıran Lapseki Devlet Hastanesi, sunduğu hizmet kapasitesine bağlı olarak,  D Hizmet Rolünden, C Hizmet Rolüne yükseldi.

2 Dahiliye Uzmanı, 1 Aile Hekimi Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı, 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, ve 9 Pratisyen Hekim  kadrosu ile hizmet vermekte olan Lapseki Devlet Hastanesi, 4+1 yatak kapasiteli Diyaliz Ünitesi, 4 Yataklı Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi , Doğumhane, Gebe Okulu, Ameliyathane, Kan Transfüzyon Merkezi , 1. Seviye Acil Servis ve 30 yatak kapasitesi ile hizmet vermekte iken, C Hizmet rolüne yükselmesi ile birlikte, hizmet sunum kapasitesini daha da arttırarak, kısa zamanda uzman hekim branş çeşitliliğini arttırması bekleniyor.  

Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Keser,  “ Hastanemizin hizmet rolü C Grubu olarak tescillendi. Böylece hem hekim kadromuz hem de yardımcı sağlık personeli kadromuz süreç içinde artacaktır. Lapseki’ye yaraşır kaliteli hizmetin devamı için hepimiz canla başla çalışacağız. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.