Güncel

Lapseki’de bayramlaşma

Lapseki Kaymakamlığı Tarafından düzenlenen bayramlaşma programına tüm siyasi partiler katıldı.

Lapseki Kaymakamlığı Tarafından düzenlenen bayramlaşma programına tüm siyasi partiler katıldı.

Sahilde belediye sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programı sosyal mesafe kuralları ön planda tutularak yapıldı.
Bayramlaşma programında konuşan İlçe Kaymakamı  Fatih Çelikkaya” Allah’ımıza şükür pandemi kısıtlamalarından kurtulup mübarek kurban bayramını icra ediyoruz. Bu günleri çok aradık gerçekten  son iki yıl içinde yaşadıklarımızı unutmamızın imkanı yok. Daha önceki yıllarda maskeli bir vatandaşımızı gördüğümüzde bize bir garip geliyordu acaba bir hastalığımı var diye ama artık tem tesi yaşanıyor etrafımızda maskesiz birini gördüğümüzde tepki gösteriyoruz.  Hayattan ders çıkarmak lazım. Allah çok şükür bu günleri de gördük bir çok vatandaşımız kovit süresini çok rahatsızlanarak atlattı”dedi.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Ben tüm islam aleminin, Lapsekili vatandaşlarımızın mübarek kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Pandemi son iki yıldır hepimizi gerçekten her yönüyle çok yordu. El birliğiyle mücadelemiz devam ettiği taktirde Allah’ın izniyle bundan da kurtulacağız. Her fırsatta söylüyorum aşılama sürecinin çok önemli olduğunu sağlık gurup başkanlığı bu süreci çok iyi yönetti ve yönetmeye de devam ediyor bizde bu konuda yardımcı olduk ilçemizde Cumartesi günleri kurulan halk pazarı günü vatandaşlarımıza aşı yapıldı ve aynı şekilde köylerimizde de yapıldı çok şükür bu günleri de atlatacağız hep birlikte mücadele yaparak”dedi.

Bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı  Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak belediye başkanı Metin Semerci,  Garnizon Komutanı    Albay Muammer Çoban, Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doc. Dr. Engin Gür,  İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, İYİ Parti İlçe Başkanı Yakup Uzun,Ziraat odası başkanı İsmail Sevim, İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. Ali Kaçan, Esnaf Ve sanatkar odası başkanı Cengiz Teoman, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.
 
Ercan Özçetin