Güncel

Geleneksel Panayır yapılıyor

Pandemi nedeniyle  yapılamayan ‘Geleneksel Lapseki panayırı 16-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Pandemi nedeniyle  yapılamayan ‘Geleneksel Lapseki panayırı 16-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.
 
İlçe merkezine kurulan ve pandemi nedeniyle son birkaç yıldır yapılamayan ilçe panayırı 16-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.
Türkiye’nin çeşitli illerinden 100 den fazla esnaf katıldığı ve bunun yanında ise ilçeye her hafta Cumartesi günleri kurulan halk pazarına katılan esnaflarında katıldığı öğrenildi.
Belediye zabıta birimi günler önce hazırlıklara başlayarak ilçeye çeşitli illerden gelecek esnafların sıkıntı çekmemeleri için yoğun çaba harcıyorlar.
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Geleneksel olarak Yapılan ve pandemi nedeniyle yapılamayan ‘geleneksel Lapseki panayırı’ ı 16-20 Ağustos tarihleri arasında yani eskiden yaptığımız gibi aynı tarihler arasında yapacağız. İlçemize çeşitli illerden gelecek esnaflarımız panayırda sıkıntı çekmemeleri için zabıta birimimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Panayır geleneğiz ilçemizde uzun yıllardır gelen bir gelenek biz de vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için bu geleneği sürdürmeye çalışıyoruz. Pandemi bedeniyle vatandaşlarımız çok sıkıldı ama tedbiri elden bırakmamak lazım panayır esnafını maske, mesafe, hijyen  konusunda zabıta birimiziz sürekli uyaracak . Ben vatandaşlarımızdan kalabalık ortamlarda maske, mesafe konusunda biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyorum inşallah bu günlerde geçecek Allah’ın izniyle”dedi.
 
Ercan Özçetin