Güncel

Kaymakam Çelikkaya, İl Geneller İle  Köy Ziyaretleri Yaptı

İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya,İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Kara, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kaçan ve İlçe Özel İdare Müdürü Özgür Sürer ile birlikte, İlçeye bağlı  Şahinli, Yeniceköy, Karaömerler,

İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya,İl Genel Meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Milli Eğitim Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hasan Kara, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kaçan ve İlçe Özel İdare Müdürü Özgür Sürer ile birlikte, İlçeye bağlı  Şahinli, Yeniceköy, Karaömerler, Yaylalar, Kundakçılar, Balcılar, Eçialan ve Karamusalar köylerini ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve beraberindeki heyet Köy muhtarlarından bilgi aldılar.  Vatandaşlarla da  bir araya gelerek; onlarla sohbet etti. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam, bu hususlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Eçialan İlkokulunu da ziyaret eden Kaymakam , öğrencilere  yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek çeşitli hediyeler verdi.
 
ERCAN ÖZÇETİN