Lapsekili CHP’liler köy ziyaretlerine devam ediyor.  Umurbey ve Çardak Belediye Başkanları’nın da katılımı ile tüm ilçe örgütü son olarak İlyasköy ve Gökköy’de  köylüler ve üreticiler ile bir araya geldi.   Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İl Genel Meclisi Üyesi Ali Özkan Aldemir “İktidarın unuttuğu herkes bir an önce sandık bekledikleri beyan ettiler” yorumunda bulunurken, Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ise, “Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere, her iki köyde de muhteşem bir kalabalık ve ilgiyle karşılandık” dedi.
 
Lapsekili CHP’liler köy ziyaretlerine devam ediyor.  Umurbey ve Çardak Belediye Başkanları’nın da katılımı ile tüm ilçe örgütü son olarak İlyasköy ve Gökköy’de  köylüler ve üreticiler ile bir araya geldi.  
 
Ziyaretlere,  CHP İlçe  Başkanı Yaşar Şaban Genç, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, İl Genel Meclis Üyesi Ali  Özkan Aldemir, Tarım Ve Kooperatifçilikten Sorumlu  Başkan  Yardımcısı Zöhre Koç, Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Selamsız, Yönetim Kurulu Üyesi  Yaşar Akburak, Çardak Belde Başkanı  Kazım Atılgan, Çardak Kadın Kolları Başkanı Bedriye Kuruoğlu ve Kepez Belde Başkan Vekili Yaşar Ünal katılım sağladı.
 
“HERKES BİR AN ÖNCE SANDIK BEKLEDİKLERİ BEYAN ETTİLER”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İl Genel Meclisi Üyesi Ali Özkan Aldemir, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Bu akşam Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç, Umurbey Belediye Başkanımız Erdal Doğan, Çardak Belediye Başkanımız Metin Semerci Çardak Belde Başkanım Kazim Atılgan, Çardak Kadın Kollar Başkanımız Bediş Kuruoglu, İlçe Yöneticileri Mehmet Selamsız, Zöhre Koç, Yaşar Akburak İle Birlikte İlyaskoy ve Gökköy de misafir olduk . Baba ocağını Kepez Belediye Başkanımız Birol Arslan da bizlerle beraber ziyaret etti. İktidarın unuttuğu çiftçi, üretici ,esnaf ev hanımı öğrenci ,işçi ,işsiz herkes bir an önce sandık bekledikleri beyan ettiler” dedi.
 
“MUHTEŞEM BİR KALABALIK VE İLGİYLE KARŞILANDIK”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Lapseki İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ise, “Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere, her iki köyde de muhteşem bir kalabalık ve ilgiyle karşılandık. Partimizin üretime dayalı tarım politikalarını pür dikkat dinleyen vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyip notlarımızı aldık. Tekrar gitmek üzere sözleştik. Herkese çok teşekkür ediyoruz” yorumunda bulundu.
 
 
Tuğba Kulasoy