Çanakkaleli CHP’liler,  Çan’da açılacak olan  Aşıklar Mesire Alanı Temel Atma töreninde bir araya geldi.  Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ile Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve CHP Belde Başkanı Kazım Atılgan ile beraber Çan Belediyesi Âşıklar Mesire Alanı temel atma törenine katıldılar.
Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ile Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve CHP Belde Başkanı Kazım Atılgan ile beraber Çan Belediyesi Âşıklar Mesire Alanı temel atma törenine katıldı.
 
Çan’da açılacak olan  Aşıklar Mesire Alanı ,yaklaşık 11 hektar alan üzerine kurulacak alanda, oturma alanları, büfeler, çocuk oyun alanları, kır kütüphanesi, fauna alanı, voleybol & basketbol sahası, kır lokantası, yürüyüş yolları ve daha fazlası yer alacak.
 
Temel atma törenine,  CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Chp Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, Kepez Belediye Başkanı Birol Aslan, Bayramiç Bld. Bşk. Yrd. Ahmet Karadeniz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Chp İlçe Ve Belde Örgütleri, Chp Kadın Kolları, Chp Gençlik Kolları, İyi Parti İlçe Örgütü, Muhtarlar, Stk Başkanları katılım gösterdi.
Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan ile Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve CHP Belde Başkanı Kazım Atılgan ile beraber Çan Belediyesi Âşıklar Mesire Alanı temel atma törenine katıldılar.
Başkan Semerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ ve ekibine çalışmalarında başarılar dileriz” notunu düştü.
Tuğba Kulasoy