Köprü manzaralı bir alan olan ve şu anda kötü görüntüsü ile mezbeleliği andıran Dalyan Sahili zemini moloz ve atıklar nedeni ile hızla yükselince deniz görünmez hale geldi. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına günler kala köprü manzaralı bir alan olan ve şu anda kötü görüntüsü ile mezbeleliği andıran Dalyan Sahili ağaçlandırma projesi için Lâpseki Belediyesi tarafından inceleme gezisi yapıldı. 
Lâpseki Belediyesi Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt ve belediye personeli Dalyan Sahili Ağaçlandırma Projesi kapsamında teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi.
1915 Çanakkale Köprüsü’nün açılışına günler kaldı.  Köprü manzaralı bir alan olan ve şu anda kötü görüntüsü ile mezbeleliği andıran Dalyan Sahili ağaçlandırma projesi için Lâpseki Belediyesi tarafından inceleme gezisi yapıldı.  Sahil zemini moloz ve atıklar nedeni ile yükselince Boğaz manzarası da görünmez hale geldi.
 Tuğba Kulasoy