Çanakkale-İstanbul yolunun üzerinde bulunan, Gelibolu-Keşan sınırındaki Koru Dağları, Nisan ayının ortasında kar yağışıyla beyaza büründü. Çanakkale’de termometreler, bu hafta sonunda 23-24 dereceye kadar çıkacak, adeta yaz havası yaşanacak.
Pazar gününden akşam saatlerinden başlayan soğuk ve yağışlı 3 gün boyunca devam etti.  Tahminlere göre yağışlar bugün yurdu terk edecek ve cuma günü ülkede adeta yaz havası yaşanacak.
Çanakkale Nisan ayının ortasında sürpriz soğuklarla karşılaştı ve adeta kış günleri geri geldi dedirtecek soğukları gördü. Pazar gününden akşam saatlerinden başlayan soğuk ve yağışlı  3 gün boyunca devam etti.
Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıkları, yeni hafta ile birlikte on derece düşerek yerini yağışlı ve soğuk havaya bıraktı. Çanakkale-İstanbul yolunun üzerinde bulunan, Gelibolu-Keşan sınırındaki Koru Dağları, Nisan ayının ortasında kar yağışıyla beyaza büründü.
Çanakkale’de hava sıcaklıkları bugünden itibaren yükselmeye başlayacak. Günü 17 derece ile kapatacak Çanakkale için esas yaz sıcaklıkları Cuma gününden itibaren başlayacak.  Cuma günü kent merkezinde bir yandan güneş yüzünü gösterecekken,  termometreler 22 dereceyi gösterecek.
Çanakkale’de termometreler, bu hafta sonunda 23-24 dereceye kadar çıkacak, adeta yaz havası yaşanacak.
 
Tuğba Kulasoy