Vali İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
 
Şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına; Vali İlhami Aktaş'ın yanı sıra, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale Avustralya Konsolosu Lucas Robson, Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan Oran ile protokol üyeleri, askeri personel, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen Uz, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Sebahat Korkmazdemir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Doğan, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Muharrem Şahin ile aziz şehitlerimiz aileleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri katıldı.
 
Akşam ezanının okunması ile dualarla oruçların açıldığı iftar programında Vali İlhami Aktaş, aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ile bir süre görüşerek sohbet etti, onların yaklaşan Ramazan Bayram’larını tebrik etti.
 
Boğaz ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programı edilen duaların ardından son buldu.
 
Haber Merkezi
 


Kaynak: Haber Merkezi