Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Mahalle sorumlusu, Müteahhit  İnşaat sekterinde önde gelen isimlerinden   (Sıvacı Ahmet) olarak tanınan  Ahmet Güngör’ün kızı  Deniz Güngör ile Lapsekili girişimci iş adamı Cuma Doğan’ın kayın biraderi   Musap Kayaş görkemli bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımı atmış oldular.
 
Lapseki belediyesine ait sahil sosyal tesislerinde düzenlenen nişan törenine Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Özer, Hasan Engin ile birlikte katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan genç çiftlerin yüzüklerini taktı.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan” Çanakkale de bulunduğumuz zaman etkinliklere katılmaya çalışııyoruz bu günden Ahmet abimiz bizim sevdiğimiz, dostumuz  bir abimiz kısımız Deniz ile oğlumuz Musap’ın nişan töreninde heb birlikteyiz. Öncelikle çok hayırlı bir işe başlamış oldu kardeşlerimiz. Biz hayırlı işlerde acele ederiz. Bizim tarihimiz, milletimiz ,ahlakımız bunu ister. İstiyoruz ki bir an önce bu hayırlı adımların nihayetine erip düğünle taçlanan bir beraberlik olsun”dedi.
 
Ercan Özçetin