İzmir yolu Dardanos Kavşağı, Ayvalık ve Eceabat'tan sonra 4’ücü OPET istasyonunu hizmete açan Truva Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç; “Opet bayrağını en iyi şekilde taşıyarak, daha iyi hedeflere hep birlikte ulaşacağız” dedi.
OPET’in Türkiye genelindeki 1823, Çanakkale’deki 13’üncü istasyonu Yeni Truva Petrol, Akaryakıt İstasyonu Lâpseki Çardak’ta hizmet vermeye başladı.
Gazi Yakup Bey Mahallesi 1. Ordu Caddesi üzerinde bulunan istasyonun açılışına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan,  İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Lapseki Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Mesut Semerci, OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk,  OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi - TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, OPET Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ve istasyon sahibi Truva Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, “Bu yıl kuruluşumuzun 30, Koç Grubu ile ortaklığımızın 20. yıldönümü. 30 yıldır sektörümüzün en sevilen markası olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Yeni Truva İstasyonumuzun Çanakkale’ye ve ülkemize   hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
“OPET BAYRAĞINI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYARAK, DAHA İYİ HEDEFLERE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ
İzmir yolu Dardanos Kavşağı, Ayvalık ve Eceabat'tan sonra 4’ücü OPET istasyonunu hizmete açan Truva Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç “Akaryakıt bayiliği, restoran işletmeciliği, otel işletmeciliği, kafe işletmeciliği ve otogar işletmecilikleriyle hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Şirket vizyonumuz olarak yaptığımız işlerde kendini yenileyen, müşteri memnuniyetine önem veren, güvenilir, disiplinli, çağdaş ve kalite odakla hizmet anlayışıyla hareket eden, öncü olmayı ilke edinen bir firmayız. 2007 yılında OPET ile ilk bayilik sözleşmemizi imzalayarak Çanakkale’de faaliyetlerimize başladık. OPET çatısı altında onur ve gururla istasyon faaliyetlerimize devam ediyoruz. OPET, Türkiye’nin yüzde yüz yerli firması aynı zamanda ülkemiz genelinde ve bölgemiz sınırlarında özellikle Çanakkale’de yapmış olduğu projeler ve çalışmalar ile gönülleri fethetmiş bir marka. OPET markalı diğer istasyonlarımız, OPET bayileri arasında bölge birincilikleri, yine Türkiye sıralamasında ilk 10 bayi arasında yerini alarak, OPET içerisinde önemli bir oyuncu olduğumuzu kanıtlamıştır. Bundan sonraki süreçte de bu çizgimizi artırarak devam ettireceğimizi, OPET’in en iyi bayilerinden biri olacağımızı ifade etmek istiyorum. Opet bayrağını en iyi şekilde taşıyarak, daha iyi hedeflere hep birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

Tören istasyon sahibi Turgay Kılıç’a plaket takdiminin ardından açılış kurdelesinin kesimi ile sona erdi.

Tuğba Kulasoy