Göztepe Spor Kulübü ise transferi “22 Ağustos 1997'de Çanakkale'de dünyaya gelen ve Çanakkale Dardanel altyapısında futbola başlayan Ekrem Kılıçarslan'a Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz.”
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Umurbeyli kaleci Ekrem Kılıçarslan’ı Göztepe’ye kiraladı. 

“BU FORMAYI EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”
Kılıçarslan yaptığı açıklamada, “İzmir’in en şanlı camiasının bir parçası olmaktan çok gururluyum. Bu şanlı armanın, formanın ağırlığını çok iyi biliyor, bu formayı en iyi şekilde taşıyacağıma ve savaşacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

“KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ”
Gaziantep FK’dan yapılan açıklamada, 24 yaşındaki genç kaleci Ekrem Kılıçarslan’ın kiralanması konusunda Göztepe ile anlaştı. Açıklamada, “Genç file bekçimiz 2022-2023 sezonunda Göztepe Spor Kulübü’nde forma giyecektir. Ekrem’e katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

“GÖZTEPE’MİZE HOŞ GELDİN”
Göztepe Spor Kulübü ise transferi şu şekilde duyurdu:  “1997 doğumlu kaleci Ekrem Kılıçarslan satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralanmıştır. 22 Ağustos 1997'de Çanakkale'de dünyaya gelen ve Çanakkale Dardanel altyapısında futbola başlayan Ekrem, Eskişehirspor, Hatayspor ve Gaziantep FK takımlarının formasını giydi. Ekrem Kılıçarslan'a Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz.”
 
EKREM KILIÇARSLAN KİMDİR?
22 Ağustos 1997 yılında Çanakkale’nin Lapseki ilçesinin Umurbey Beldesi’nde dünyaya geldi. 2012 senesine kadar Çanakkale Dardanelspor’un altyapısında, 2012-2016 seneleri arasında ise Eskişehirspor’da oynadı. 2021 yılından bu yana Gaziantep FK’da oynayan Kılıçarslan, 2022-2023 döneminde Göztepe Spor Kulübü’nde oynayacak.
 
Tuğba Kulasoy