Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a iade-i ziyarette bulundu.
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, İsmet Akıncı ve eşi Hafize Akıncı’yı Biga’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100’üncü Yılı etkinliklerine davet etti.
Ziyarette, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a, Biganın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100’üncü Yılı etkinliklerinin yanı sıra kentte yapılacak tüm hizmetler noktasında kamuoyunun aydınlatılması için Boğaz Medya olarak her zaman gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ise, İsmet Akıncı ve eşi Hafize Akıncı’ya 100’üncü yıl etkinliklerin istedikleri gibi devam ettiğini belirterek, ilçedeki devam eden ve biten yatırımlar hakkında bilgi verdi. İade-i ziyaretlerinden dolayı Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı’ya teşekkürlerini ileterek, etkinliklere davet etti.
Ziyarette Biga Doğuş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Karakurt ve Biga’nın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Özdeş’te hazır bulundu.

Haber Merkezi