Yaklaşık 25 gün kadar  süren  turnuvaya 15 takım katıldı.
Maçlar Minyatür sahada oynan 6 şar kişi oynanacak karşılaşmalar 25’er dakika çift devre halinde oynandı.
Turnuva sonunda Şampiyon olan takıma 5000 tl para ödülü verilirken 2. Olan takım 3000 tl,3. İse 1500 tl turnuvada gol kıralı olan futbolcuya ise 500 tl para ödülü verildi.
Turnuvanın final maçını teşkilat ile birlikte Lapseki AK Parti ilçe Başkanı Namık Ergin” Ak Parti Gençlik Kolları Lapseki İlçe Başkanlığı ile Ak Parti Gençlik Kolları Çardak Belde Başkanlığımızın birlikte organize ettiği GENÇLİK KOLLARI FUTBOL TURNUVASI nın finalini bu akşam gerçekleştirdik, dereceye giren takımlarımıza hediyelerini takdim ettik. Turnuvada emeği geçen Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Oğuzhan Çırak’a ve yönetimine, Çardak Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Gezer ve yönetimine, turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.
AK Parti Çardak Belde Başkanlığı  tarafından düzenlenen turnuvanın Final müsabakasına  Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanı  Oğuzer Akgün' Çanakkale Tügva İl Temsilcisi Zeynel Kılıç Gençlik Kolları Başkanı  Mehmet Oğuzhan Çırak Lapseki Ülkü Ocakları Başkanı Emre Yılmaz, izlediler.
 
Ercan Özçetin