İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın da bulunduğu Bozcaada ilçesi ziyaretinde Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Bozcaada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, SG. Asb. Kd. Üçvş. Mustafa Gülmez ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında brifing aldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı ziyaretlerinin sonrasında Vali İlhami Aktaş, İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Bahattin Pesen ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memurlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediyesini ziyaret etti. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bozcaada Belediyesi ziyaretinin ardından AK PARTİ Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak'ı ziyaret eden Vali İlhami Aktaş,  AK PARTİ Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak ve başkan yardımcısı Gamze Seven  ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar yerinde vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Pazarcı esnaflarını tezgâhlarının başında ziyaret eden Vali Aktaş, hayırlı işler dileyerek, bereketli, bol kazanç temennisinde bulundu. Pazar ziyareti sonrasında Vali Aktaş, İstiklal Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Aktaş, okul müdürü Ramazan Durmaz ile bir süre görüşerek eğitim öğretim çalışmaları ve okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. İstiklal Ortaokulunun dersliklerini gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali Aktaş, öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi. İlçe ziyareti kapsamında Bozcaada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Bozcaada Kaymakam V. Muhammet Mustafa Kara tarafından karşılandı. Bozcaada Kaymakam V. Muhammet Mustafa Kara ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında Kaymakam V. Muhammet Mustafa Kara'dan brifing aldı. Vali Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti. 5. Komando Tabur Komutanı P. Binbaşı Mustafa Alp tarafından karşılanan Vali Aktaş, 5. Komando Tabur Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Asb. Üçvş. Gökhan Erciyas ile görüşerek sohbet edip yapılan çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından Vali Aktaş, yapımı tamamlanan Bozcaada Kapalı spor salonunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Kapalı spor salonu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Aktaş, kapalı spor salonunun Bozcaada'ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek Bozcaada ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Aktaş, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi ziyaret etti. Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Dr. Güneş Ulaş tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Sağlık merkezinde sürdürülen sağlık hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi ziyaretinin sonrasında Bozcada Liman Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Liman Başkanı Özgür Üreyil ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Liman Başkanı Özgür Üreyil, Liman Başkanlığının çalışmaları hakkında Vali Aktaş'a bilgi verdi. Vali Aktaş, Liman Başkanı Özgür Üreyil ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Merkezi