Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce gündem dışı konuşan Lapseki belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, geçtiğimiz hafta yurt dışında görkemli bir düğün töreniyle dünya evine Giren CHP Belediye meclis üyesi Mehmet Bilgin’i tebrik etti. Ardından diğer belediye meclis üyeleri de CHP’li meclis üyesini tebrik ettiler.
Daha sonra İYİ Parti belediye meclis üyesi Ceyhun Sefa İnan’ın kapalı Pazar yerinin ne zaman hizmete açılacağı konusunu sorunca  belediye başkanı Eyüp Yılmaz, İdari bürolar bitti içerisinde çok fazla bir şeyde kalmadı sadece çevre düzenlemesi kaldı onun içinde çalışmamalar devam ediyor çok büyük bir aksilik yaşanmaz ise bu ayın sonunda açmayı hedefliyoruz çünkü yağmurlar başlar pazarcılarımızın ıslanmalarını istemiyoruz. Şeklinde konuştu. Daha sonra meclis gündemindeki maddeler görüşülerek oy birliğiyle oylandı.
Meclis toplantı salonuna dinleyici olarak katılan İYİ Parti ilçe başkanı Yakup Uzun, Cumartesi günü yapılacak kongreye meclis üyelerin ve belediye başkanını davetiye vererek davet etti.

Ercan Özçetin