Ziyarette ÇTSO Meclis Üyesi Kurtuluş Ekmek Fabrikası sahipleri Ali Karaman ve Hasan Karaman, Altın Kasap-Erol Dürmüş, Kodak Taşımacılık Firması Sahibi Zafer Kodak ile görüşen Başkanlar üyelere hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ziyaretler ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Abdullah Deniz, "Bizler Oda ve Borsa olarak ele ele vererek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı kurumlar olarak her zaman el birliği için çalışmaktayız. Bugünde Oda Başkanımız Selçuk kardeşim ve Eceabatlı Meclis Üyesi Ali Kardeşim ile birlikte ilçemizdeki üyelerimiz ile bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz organ seçimlerimizde verdikleri desteklerden dolayı üyelerimize teşekkür ettik. Bizler sahada üyelerimizi ziyaret ederek, talep, öneri ve sıkıntılarını dinliyor. Çözümü için elimizden gelen gayreti sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Oda ve Borsa Başkanlarının ziyaretlerden son derece memnun olduklarını belirten üyeler, Başkanlara teşekkürlerini sunarak, yeni döneminde çalışmalarında başarılar dilediler.
Haber Merkezi