Lapseki Belediyesi beş gün deprem bölgesinde iftar programı düzenlemesinin ardında şimdi ilçede beş farklı yerde iftar programı Lapseki Belediyesi Kapalı Pazar yerinde 2500 kişiye verdi.
İlk iftar yemeği kapalı Pazar yetinde yapılmasının ardında  ikinci iftar yemeği  5 Nisan Çarşamba - Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu, 8 Nisan Cumartesi - 25 Eylül İlkokulu - Şen Mahalle 13 Nisan Perşembe - Dalyan İsmail Baykut İlköğretim Okulu ,17 Nisan Pazartesi (Kadir Gecesi) - Belediye Hizmet Binası önünde iftar yemeği verecek.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Ramazan-ı şerif’imiz mübarek olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bu akşam Lapseki de ilk defa iftar programı düzenledik katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı  teşekkür ediyorum. Bir çoğunuzun takip ettiği gibi Geçtiğimiz hafta deprem bölgesindeydik. Kahramanmaraş ve Hatay’da Lapseki’li hemşerilerimizin adına oralarda 5 akşam iftar programı düzenledik. Ben Lapseki’li hemşerilerimiz ve bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Gerçekten deprem bölgesinde acılar çok büyük onların çok şeye ihtiyaçları var o bölgeye desteğimiz devam edecek.  Ramazan-ı şerif’imiz mübarek olsun. Rahmeti, fazileti, affı ve bereketi bol, on bir ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.  Bu yılda Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşayacak, iftar sofralarında buluşacağız. Lapseki Belediyemizce düzenlemiş olduğumuz Ramazan Etkinliklerine ve Sokak iftarlarına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”dedi.
Lapseki Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz eşi Hacer hanım ile birlikte katılırken ayrıca  Belediye Başkan Yardımcısı  Necdet Çelik, Aynur Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin,  AK Parti  İl Genel Meclis Üyeleri  Halil Özer, Hasan Engin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Lapseki şoförler odası başkanı Hasan Gök  ve çok  sayıda vatandaş katıldı.
İhtar yemeği sonrasında çocuklara eğlence programı düzenledi.
 
Ercan Özçetin