Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Eşi Hacer hanım, Belediye başkan yardımcıları Necdet Çelik, Aynur Bozkurt ile birlikte belediye hizmet binası toplantı salonunda personel ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar yemeğine ayrıca,   AK Parti Belediye Meclis üyeleri Metin Yılmaz, Mustafa Kafadar, Beyti Doğan, MHP Belediye meclis üyesi Derya Doğan,İYİ Parti belediye meclis üyeleri Ceyhun Sefa İnan, İsmail Sınmaz, Seval Akça’da katıldılar.
İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz” Her geçen gün büyüyen kocam bir aileyiz. Arkamıza baktığımızda sizlerle birlikte çok güzel işler yaptık. Ben bütün arkadaşlarımıza belediye başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine ve emeği geçen her kese çok teşekkür ediyorum Lapseki hepimizin ve hepimiz bu ilçede yaşıyoruz ve burada da yaşamaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. İlçemiz daha güzel işler yapmak istiyoruz. İnşallah bu güne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı olacaktır. İlk dönemimizde alt yapı ve üst yapı çalışması yaptık ve tamamladık şimdi ise güzelleştirme çalışmaları yapıyoruz. İlçemize yatırım için gelen çok var artık ilçemize İstanbul 2,5 saat bu yüzden çok yakın gelecekte ilçemiz çok gelişecek. Hepinizin bildiği üzere arkadaşlarımız ile birlikte deprem bölgesinde 5 gün iftar yemeği verdik Allah kabul etsin ben emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum program sonrasında onlara anı olması maksadıyla küçük birer plaket vereceğiz”dedi.
İftar yemeği sonrasında deprem bölgesinde çalışan personele  belediye tarafından hazırlanan plaketleri Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye başkan yardımcıları Necdet Çelik, Aynur Bozkurt , MHP Belediye meclis üyesi Derya Doğan, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Metin Yılmaz, Mustafa Kafadar, Beyti Doğan, İYİ Parti belediye meclis üyeleri Ceyhun Sefa İnan, İsmail Sınmaz, Seval Akça verdiler.
 
Ercan Özçetin