Yılmaz, Ramazan Ayının Bereketini ve Sevincini Hemşehrilerimizle Birlikte Paylaşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz.
Ramazan Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen "Sokak İftarları'' 25 Eylül ilkokulu bahçesinde  vatandaşların  katılımı İle gerçekleştirildi.
Lapseki Belediye Başkanı  Eyüp Yılmaz "Ramazan'ın Maneviyatını Ve Bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için; Gönül Sofralarımıza misafir olan vatandaşlarımızın memnuniyeti ve muhabbeti İçin teşekkür ediyorum.
Sağlık Sıhhat, Dayanışma İçinde Hep Beraber Aynı Güzellikleri Yaşamayı Allah'ım Bizlere Nasip Etsin. Rabbim Birlik Ve Beraberliğimizi Daim Eylesin, Tuttuğumuz Oruçları Ve İbadetleri Kabul Eylesin İnşallah.
Ayrıca Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Günü;
Birlikte Yaşamaktan Büyük Mutluluk Duyduğumuz, Zengin Kültürleri İle Hayatımıza Renk Katan, Kendilerine Özgü yaşam tarzlarıyla toplumumuzun Ayrılmaz Bir Parçası olan, yürekleri güzel, kendileri Güzel, Gülücükleri yüzlerinden Hiç Eksik Olmayan Roman Kardeşlerimiz, Toplumumuzun Solmayan Çiçekleridir.
Bu Toprakların Yüzyıllar Boyunca Farklı Kimlikleri, Farklı Kültürleri, Farklı İnançları Birarada Barış Ve Kardeşlik İçinde Yaşatma Tecrübesi vardır.
Biz, İşte Böyle Bir Medeniyetin Bugünkü Temsilcileriyiz,  “Romanlar” da Bu Medeniyetin Ayrılmaz Bir Parçasıdır; Dün De Öyleydi, Bugün de öyle, inanıyorum Ki yarın Da Öyle Olacak.
Roman Vatandaşlarımızın Her Daim, Yanlarındayız. Her Türlü Sıkıntı Ve İhtiyaçlarında Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz.
“Biz Biriz, Beraberiz, Kardeşiz, Hep Birlikte Türkiye’yiz.”
Bu vesile ile Lapsekili Roman Kardeşlerim Başta Olmak Üzere,  Tüm Romanların 8 Nisan Dünya Romanlar Günü'nü Kutluyor, Kendilerine Aileleriyle Birlikte Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu Bir Yaşam diliyorum”dedi.
Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına,  Kaymakam Emre Öztürk, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, çe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Özel idare Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İl Genel meclis üyesi Hasan Engin, belediye meclis üyesi Beyti Doğan, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi Cuma Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Ercan Özçetin