AK Parti Lapseki ilçe başkanı Namık Ergin, köy ziyaretleri kapsamında yaptığı konuşmada” Masanın altında bir ortak vardı bir baktınız  üstüne çıktı ardın yedinci ortak, onuncu ortak şu an ortak sayısı kaç oldu ben sayamadım her halde 16- 17  kadar ortak oldu masaya. Hiçbir tane vaatleri olmayan tamamen Tayyip Erdoğan gitsin üzerine kurlu bir siyaset”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen köy ziyaretleri kapsamında, köy ziyaretleri tamamlandı.
Ramazan ayının ilk günlerinde başlayan köy ziyaretleri ilçeye yakın köylerden, Kocaveli, İlyasköy ve Suluca köy ziyaretleriyle tamamlandı.
Köy ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, kendi köyü olan İlyasköy’de vatandaşlar ile birlikte oldu. Yılmaz, Ben kendi köyümde muhtarlık yaptım, kooperatif başkanlığı yaptım ilçede Ziraat odası başkanlığı yaptım siz köylülerim hep bana destek oldunuz beni hiç yalnız bırakmadınız 14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde sizler yine bana destek vereceğinizden hiç şüphem yok bu bir seçim değil bu Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçim, şeklinde konuştu. 
 İl Genel meclis üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, Gençlik kolları başkanı Birol Günal ve yönetim kuru üyeleri ile birlikte ziyaret eden Lapseki Ak Parti İlçe Başkanı Namık Ergin” Mübarek Ramazan ayının başladığı ilk günden beri köy köy ilçe merkezinde ise ev ev dolaşıyoruz ve hatta bazı köylerimizi birkaç kez ziyaret ettiğimiz oldu.  Bir derdimiz var, bir niyetimiz var, Türkiye’nin 100. Yılında inşallah bu ülkenin Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok daha ileriye götürmek. Bu seçim çok kritik bir seçim her gittiğimiz yerde bunu söylüyoruz. Ancak bu seçimin şöyle bir özelliği var bir tarafta altılı masa diye başladılar. Masanın altında bir ortak vardı bir baktınız  üstüne çıktı ardın yedinci ortak, onuncu ortak şu an ortak sayısı kaç oldu ben sayamadım her halde 16- 17  kadar ortak oldu masaya. Hiçbir tane vaatleri olmayan tamamen Tayyip Erdoğan gitsin üzerine kurlu bir siyaset yapıyorlar”dedi.

Ercan Özçetin