Lapseki Plevne orta okulu sporcuları, Beden Eğitimi öğretmenleri  İstemi Cenk Ali Sarısu ve Murat Çağlar önderliğindeki öğrenciler, futsal branşın da Çanakkale ilinde büyük başarılar elde etti.
Edirne'de düzenlenen bölge turnuvasında yıldız kızlar, rakiplerine üstünlük sağlayarak grup ikincisi oldu. Sahaya sergiledikleri güzel oyunla maç süresince büyük bir performans sergiledi.
Yıldız Erkekler kategorisinde de mücadele eden Plevne orta okulu öğrencileri, yoğun rekabetin yaşandığı turnuvada  il dördüncüsü oldular. Küçük Kızlar kategorisinde ise,  bir başarıya imza atarak il üçüncüsü oldular.
 Devam etmekte olan küçük erkekler kategorisinde ise öğrenciler  başarı elde ederek yarı finale yükseldi.
İl Milli Eğitim Müdürü  Ferhat Yılmaz, öğrencileri bu büyük başarılarından dolayı ziyaret ederek onları gönülden kutladı ve gelecek müsabakalarda da aynı azim ve kararlılıkla başarılarının devam etmesini diledi.
Plevne orta okulu sporcularına sponsor olan Lapseki bereket döner sahibi Arif Özdemir, programa katılarak sporculara teşekkür ederek her zaman  destek olma sözü vererek başarılarının devamını diledi.
 
Ercan Özçetin